Senaste nytt

En vecka kvar!

 Ett (V)innande lag för Luleå!

 Rubriken ovan har använts genom valrörelsen. Dels för att väcka upp-märksamhet, dels för att vi skall våga säga att vi är det parti, som för politiken som ger möjlighet till den bästa välfärden för alla Luleåbor och god välfärd behöver alla.

 

Det är dock inte en självklarhet att de politiska partierna vill verka för att alla skall kunna ta detl av välfärden. Det är i långt ifrån självklart att alla vill att skola, vård och omsorg skall finnas till efter var och ens behov.

Det är inte alls alla partier som vill verka för att minska klyftorna i samhället eller öka jämställdheten mellan män och kvinnor. Inte ens är det alla partier som står vill ta ansvar för klimate och miljö, men vi i Vänsterpartiet vill det.

Det är en vecka kvar till valdagen ( i skrivandes stund) och det är inte tid att slå av på takten och invänta valresultatet. Tvärtom! Det är nu som högsta växeln skall in och sista rycket skall göras.

Vänsterpartiet Luleå tar tacksamt emot all hjälp från medlemmar och sympatisörer för att få så stort förtroende från väljarna för att bedriva denna solidariska och rättvisa välfärdspolitiken. Stödet behövs i såväl Luleå kommun, Norrbottens läns landsting och Sveriges Riksdag.

Stödet behövs givetvis i form av en röst på valdagen, men också med praktiskt arbete. I nuläget främst genom utdelning av information i brevlådor och flygbladsutdelning vid exempelvis köpcentrum (Storheden, Coop på Örnäset mm). Den som kan hjälpa till är välkommen att ringa oss på tel 0920-148 67 eller 070-264 5605.

Din och min och alla andras röster kan avgöra valet!

Tack på förhand!

 

Kopiera länk