Senaste nytt

TACK för stöd och förtroende!

Vi vill tacka alla som i varörelsen och vid valet lade sitt stöd och sin röst på vårt parti. Utifrån ett Luleå perspektiv så är våra mandat oförändrade, men idag finns två stora sorger att beakta. Högerpolitik råder än. Rasister finns i Sveriges Riksdag.

Detta innebär att vi från nu och fram till valdagen 2014, måste bli fler, måste kämpa mer och stötta varandra och våra väljare i kamp för rättvisa, solidaritet och välfärd. Mot främlingsfientlighet, högerpolitik och rasism.

Kom med i kampen du också!

Bli medlem genom att kontakta oss 0920-148 67 eller e-posta: [email protected].

Det går också att bli medlem via Vänsterpartiets rikshemsida.

Vi ses i den fortsatta kampen!

Tack än en gång, för alla röster och stödet för vår politik. Nästa val skall vi räcka längre. För Sverige, Norrbottningarnas och Luleåbornas skull.

Kopiera länk