Senaste nytt

Tack för i år!

Röda fanor över StorgatanVänsterpartiet vill tacka alla ni som bidrog till årets Första-majfirande. Tack till alla våra talare: Siv Holma, Ingmari Åberg, Glenn Berggård och Christoffer Hurtig. Tack Terno Drom för härlig musikalisk medverkan.

Vänsterpartiet vill tacka alla ni som bidrog till årets Första-majfirande. Tack till alla våra talare: Siv Holma, Ingmari Åberg, Glenn Berggård och Christoffer Hurtig. Tack Terno Drom för härlig musikalisk medverkan.

Tack alla ni som bidrog till vår solidaritetsinsamling. Vi har från oss alla översänt 1173 kronor till Ship to Gaza.

Om det är någon där ute bland alla er läsare som skulle vilja lyssna til vad som sades och spelades, så är ett litet tips att ratta in Luleå närradio på radiofrekvens 89,3. Radio Rödredaktionen var på plats vid mötet och en del kan nog antas sändas i etern.

För den som blev inspirerad till att göra nästa års Första Maj-firande än mer bättre. Kontakta Vänsterpartiets styrelse och anmäl ditt kommande intresse.

Om någon missade att köpa Första maj-märke, så finns ett fåtal kvar på expeditionen á 20 kr styck.

Kopiera länk