Medlemsaktiviteter

Medlemsmöte om vårens kampanj!


Välkommen på medlemsmöte på temat ”Världens bästa sjukvård”.
Mötet hålls TISDAG den 10 maj, kl 18.30 på Lulsundsgatan 13.

Valet av dagen kommer sig med anledning av att det var då vår landstinggruppledare Monica Carlsson hade möjlighet att närvara för att också kunna svara på frågor kring allt som sker med så kallade fria vårdval och etableringar och allt annat ni kan ha frågor om. Utöver det kommer vi att ta upp lite praktiska frågor kring sommarens aktiviteter.

Lokalt kampanjande
Vänsterpartiet kommer senare under maj och under juni att vara på stan och prata med människor om kampanjen, den lokala kommunbudgeten eller vad medborgarna nu vill tala om. Detta kommer att ske i sarbete med Ung Vänster. Det blir varierad ”närvaro” från både Vänsterpartiet och Ung Vänster. Datum som är aktuella är fredagar från 20 maj-17 juni, kl 13-15 utanför Smedjan.
Ni är välkomna dit också.

 

Kopiera länk