Medlemsaktiviteter

Träffa någon av de fyra partiledarkandidaterna i Luleå eller i Piteå

 Välkomna att möta en (?) av Vänsterpartiets nya ledare

De fyra, Hans Linde, Jonas Sjöstedt, Rossana Dinamarca och Ulla Andersson, som kandiderar till partiledarposten/erna för Vänsterpartiet besöker Luleå eller Piteå under oktober och november. Jonas Sjöstedt finns på Gula Paviljongen, lördagen den 22 oktober kl. 14 och Hans Linde kan du möta på ett ”Öppet Hus” på Vänsterpartiets distriktsexpedition, onsdagen den 9 november klockan 18.30.

Är du nyfiken på Ulla Andersson, så arrangerar V-Piteå ett öppet möte med henne på Ekbergs konditiori på Storgatan i Piteå. Det sker måndagen den 24 oktober kl. 19. Rossana Dinamarca besöker Piteå onsdagen den 26 oktober. Tid och plats är desamma som vid Ulla Anderssons besök, dvs Ekbergs kl 19.

Kopiera länk