Senaste nytt

JONAS SJÖSTEDT nyvald partiordförande

De flesta har väl hunnit få reda på att Jonas Sjöstedt valdes till Vänsterpartiets 9:e partiordförande på Vänsterpartiets 39:e kongress i Uppsala. Hela hans tal går att läsa på kongresshemsidan. En länk till den finns i en tidigare artikel. Det går även att leta på Youtube om man  vill höra och se talet.

De flesta har väl hunnit få reda på att Jonas Sjöstedt valdes till Vänsterpartiets 9:e partiordförande på Vänsterpartiets 39:e kongress i Uppsala. Hela hans tal går att läsa på kongresshemsidan. En länk till den finns i en tidigare artikel. Det går även att leta på Youtube om man  vill höra och se talet.

På kongressen valdes också Anna Hövenmark, Jokkmokk och Birger Lahti, Pajala till ordinarie ledamöter i Partistyrelsen. Malin Karlsson, Älvsbyn valdes till ersättare av densamma. Vidare valdes följande kamrater från vårt distrikt: Christina Snell Lumio, Övertorneå till Programkommissionen. Brith Fäldt, Piteå till ersättare för revisorerna och Birgitta Norlin, Boden till valberedningen.

 

Kopiera länk