Medlemsaktiviteter

Vänsterpartiet och Ung Vänster på Luleå Pride!

Självklart kommer Vänsterpartiet och Ung Vänster att vara en del av Luleås första Pridefestival. Till detta behövs festivaldeltagare från Ung Vänster och Vänsterpartiet, som vill stå i montern ett tag. Det handlar mest bara om att finnas där för folk och ha det riktigt bra tillsammans. Montern behöver ”värdar” på fredag mellan kl 16-21 och lördag kl 10-21. Om du vill och kan finnas till hands, så maila gärna direkt till: [email protected]

Självklart kommer Vänsterpartiet och Ung Vänster att vara en del av Luleås första Pridefestival. Till detta behövs festivaldeltagare från Ung Vänster och Vänsterpartiet, som vill stå i montern ett tag. Det handlar mest bara om att finnas där för folk och ha det riktigt bra tillsammans. Montern behöver ”värdar” på fredag mellan kl 16-21 och lördag kl 10-21. Om du vill och kan finnas till hands, så maila gärna direkt till: [email protected]

Hans Linde, riksdagsledamot håller en föreläsning lördag kl 10 och Nina Berggård, deltar i gruppledardebatten lördag kl 12. Klockan 15 på lördag blir det Prideparad.

Hela Pridefestivalsprogrammet hittar du på luleapride.se
 

Kopiera länk