Medlemsaktiviteter

Välkommen till en spännande höst!

Den 26 september, kl 18.30 hålls medlemsmöte, till vilket även sympatisörer är välkomna. Medlemsmötet kommer att ha fokus på lansdtingsfrågor och landstingsrådet Monica Carlsson medverkar. Vi buder på fika och frukt! Medlemsmötet hålls på Lulsundsgatan 13, Vänsterpartiets hus.

Den 13 oktober besöker Mats Einarsson från Botkyrka oss för att vara föreläsare på Demokratikonferensen. Alla medlemmar är välkomna till konferensen, som hålls i Luleå (plats meddelas senare). Konferensen pågår kl 10-16 ca. Anmälan gör du direkt till partidistriktet på telefon 0920-125 08 eller e-post: [email protected]

Mer om det som händer kan du som är medlem läsa om i Vänstersväng -september 2012. Svängen finns alldeles snart i en brevlåda nära dig.

Välkommen!

Kopiera länk