Senaste nytt

God Jul och Gott Nytt År!

Tiden går väl aldrig så fort som under veckorna före jul. Det är inte så konstigt eftersom just jul och nyår är den tid då allt ska avslutas innan det nya ska inledas.

En sak som för de flesta brukar vara både ett bekymmer och stressmoment är julklappsjagandet. För den som söker goda alternativ till julklapp till den som har allt eller om du helt enkelt vill ge en gåva för egen del har vi några tips, som passar väl ihop med julens anda av givmildhet och omtanke.

Radiohjälpen. Samlar kontinuerligt in pengar för Världens barn, krisdrabbade offer och andra bra saker.
Rädda barnen. Samlar även de in pengar för nödställda i världen
Unicef. Här finns julgåvor i form av vaccinationer, matpaket, filtar och skolböcker.
Fristadsfonden. Fonden samlar in medel för att hjälpa asylsökande och papperslösa flyktingar i Sverige.
Expo. Ledande tidning som lyfter upp rasism och extremism till ytan. Här kan prenumeration tecknas., privat eller varför inte tipsa chefen. Det går även att bli exposupporter.

Det finns givetvis fler organisationer som arbetar på detta sätt. Det är bara att söka på ”välgörenhetsorganisationer” på internet.

Oavsett om du väljer något av ovanstående eller inte vill vi från Vänsterpartiet Luleå önska er alla det bästa inför årets sista dagar och nästa års kommande.Julstjärna

Oavsett om du väljer något av ovanstående eller inte vill vi från Vänsterpartiet Luleå önska er alla det bästa inför årets sista dagar och nästa års kommande.

Kopiera länk