Medlemsaktiviteter

Skrivarverkstad!

Skrivarverkstad

Onsdagen den 30 oktober kl. 18. Under skrivarkvällen finns det möjlighet att gemensamt skriva motioner/remissvar på det program som skall tas inför valet. För närvarande kallas det för utkast till region program, men då det står klart att det ej är aktuellt med Region Norrbotten, så kommer programmet att döpas om.

Hela programmet gick ut med Kampviljan härom veckan, men du hittar det även här: Vänsterpartiets program för region Norrbotten . Självklart går det att skicka in motioner på egen hand om du ej kan eller vill göra det i ”grupparbetes-form”. Om du önskar göra så, kan du maila in dina förslag till [email protected] senast den 31 oktober.

Platsen för Höstträffen och skrivarverkstaden är Vänsterns Hus, Lulsundsgatan 13, Luleå.
Välkomna!

Kopiera länk