Medlemsaktiviteter

God Jul & Gott Nytt År!

Julgranskulor-och-konfetti-310263Vänsterpartiet Luleå vill önska alla medlemmar, sympatisörer och hemsidebesökare en riktigt god jul och ett gott nytt 2014. Det blir ett smäckfullt år med två val och mycket, men roligt, arbete. Alla som är intresserade får vara med i det, som medlem eller som aktivist.

Vänsterpartiet Luleå vill önska alla medlemmar, sympatisörer och hemsidebesökare en riktigt god jul och ett gott nytt 2014. Det blir ett smäckfullt år med två val och mycket, men roligt, arbete. Alla som är intresserade får vara med i det, som medlem eller som aktivist.

Det är bara att kontakta oss via mail [email protected] eller genom att ringa till vår ordförande Annika Sundström 070-344 9612 eller kommungruppledare/kassör Nina Berggård 070-264 5605 alternativt e-post [email protected]

Vår verksamhet startar med kommungruppsmöte den 8 januari och medlemsmöte den 16 januari. Däremellan ska vi hinna ha partiets 40:e kongress. Välkomna in i 2014!Julstjärna

Vår verksamhet startar med kommungruppsmöte den 8 januari och medlemsmöte den 16 januari. Däremellan ska vi hinna ha partiets 40:e kongress. Välkomna in i 2014!

Kopiera länk