Senaste nytt

Välkommen på årsmöte och kurs i feministiskt självförsvar!

Välkommen till årsmöte för Vänsterpartiet Luleå!

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Alla medlemmar hälsas välkommen till årsmötet.

carnationNär? söndag 9 mars   Tid? Klockan 15-18 ca   Var? Vänstern Hus, Lulsundsgatan 13, 1 trappa upp   Övrigt? Vi bjuder på våfflor klockan 14.30 iköket på nedre botten

Under mötet hålls sedvanliga årsmöteshandlingar, föredragning av verksamhetsberättelser, rapporter och val inom partiföreningen. Detta valår fastställer vi kommunfullmäktigelista 2014-2016 och väljer de ”funktioner” som ingår i den operativa valledningen.

En kort, inledande presentation av kommunala valprogrammet görs, vilket senare antas på ett möte.
………

Feministiskt självförsvar i samband med internationella kvinnodagen

Den 8 mars är en dag som vi inte vill konkurrera med alla fina initiativ och aktiviteter. Istället så håller vi på söndagen den 9 mars en kortkurs i feministiskt självförsvar. Kursen är öppen för alla åldrar av kvinnor/tjejer/damer i partiet. Kursen innehåller både teori och praktik, så ta på er bekväma kläder (dock ej träningsutrustning). Vår egen Hanna Goding leder denna mellan kl 13-14.30

Platsen är densamma som årsmötet, en trappa upp i Vänsterns Hus. För bästa möjlighet för Hanna att lägga upp kursen önskar vi få en anmälan till denna. Gärna senast 6 mars 2014. Anmäl er på telefon 0920-148 67 eller e-post: [email protected] eller skicka ett SMS till 070-264 5605 (Nina).

Det blir nyttigt och kul – så kom!

Kopiera länk