Senaste nytt

Antirasistisk välfärdsdag

Välkommen att delta i en antirasistisk välfärdsdag. Skolan, vården, omsorgen och hela offentliga sektorn är utsatt för ett gigantiskt privatiseringsexperiment där patienter och elever förvandlas från människor av kött och blod med egna behov till en påse pengar som riskkapitalister kan ösa rikedomar ur. Med detta följer vårdskandaler, fallande skolresultat, urspårade tåg osv osv.

Resurserna fortsätter att skäras ned och personalen ska springa fortare och fortare.

Samtidigt försöker rasister splittra oss och skylla den krackelerande välfärden på de som drabbas värst, istället för att rikta ilskan mot beslutsfattare och riskkapitalister.

Nu har vi fått nog!

Över hela landet samlas vi den 10 maj för att försvara vår gemensamma välfärd. I Luleå blir det en antirasistisk välfärdsdag med musik, tal mm. Du behövs! Det behövs en verklig folkrörelse för att försvara välfärden!

välfärdsdag

Mer om kampanjen och eventet hittar du här

Kopiera länk