Senaste nytt

Öppet hus

Imorgon kommer vi ha öppet hus och sommarfika. Är du nyfiken på Vänsterpartiet, har du frågor, är du ny medlem, vill du bli medlem eller känner du bara för att komma och hänga. Alla, oavsett orsak är varmt välkomna på sommarfika. Öppet mellan 18-20 i Vänsterns Hus, Lulsundsgatan 13. 

Huset FB

Snart är det även dags för Hamnfestivalen, även där kommer ni kunna hitta oss. Kom och ställ frågor, prata med oss. Mer information kommer.

hamnfestival

Föregående helg pågick Luleå Pride, uppåt 4000 personer gick i pridetåget, mycket glädjande tycker vi från Vänsterpartiet. Självklart var Vänsterpartiet på plats och fick flera goa samtal med glada människor. Vi tackar för all glädje och engagemang.

Och till sist men inte minst, nu har närradion uppdaterat sin hemsida, du kan alltså nu lyssna på gamla avsnitt av Radio Röd. Tryck på den röda radion på sidan så kommer du direkt till deras hemsida.

Kopiera länk