Senaste nytt

Inbjudan Feministiskt Veckoslut

22-23 November är du som är medlem i Vänsterpartiet Norrbotten inbjuden till ett feministiskt veckoslut. 

 

Helgen kommer bland annat att innehålla:

 Föreläsning av Matilda Johansson som var med och tog fram partiets feminis-tiska platform!
 Feministiskt självförsvar!
 Gruppträffar med samtal!
 Kvällshäng med snack & snacks!
Anmälan
Anmälan görs till Bertil Bartholdson ([email protected]). Behöver du boende från fredag så meddelar du det i anmälan! Där anmäler du även om du har allergier och behöver specialkost eller motsvarande! Normen under helgen är att vi bor i dubbelrum—vill du absolut bo I eget rum, meddela även detta I anmälan.

Blir det många som vill åka är det först till kvarn som gäller. Vi gör denna helg tillsammans med Västerbotten och delar solidariskt på platserna (ca. 25-30 stycken). Skynda att anmäla dig till en fantastisk helg och gemenskap! Sista anmälningsdag 10 November!

Välkommen!

 

Feministiskt veckoslut Här är affischen/inbjudan! Anmäl dig redan idag och var med om en fantastisk helg

Kopiera länk