Senaste nytt

Söndagshäng

Nu är det snart dags för terminens sista söndagsfika. På söndag den 23 november mellan kl: 13-15. Gunnel Mörtlund kommer och berättar om kooperativa företag. Det bjuds på fika och goda samtal förs. Varmt välkomna

Söndagen den 7 december välkomnar vi till den årliga julgröten. Vi träffas, äter julgröt och mår gott. I samband med julgröten kommer vi även särskilt att avtacka de som nu avslutar sina förtroendeuppdrag i kommunen.
Till julgröten är det anmälan som krävs, så vi vet hur mycket gröt vi ska göra. I anmälan skriver du även om du har allergier och specialkost. Anmälan görs till [email protected] Senast den 4 december!

Torsdag den 11 december bjuder vi in till medlemsmöte och passar samtidigt på att bjuda på luciafika. Medlemsmötet kommer att handla om kommunens budget. Vi startar kl 18.30. Varmt välkomna!

 

pepparkakor20kopia_20682517
Kopiera länk