Senaste nytt

Vi är inte till salu!

Vänsterpartiet Luleå lämnar även i år in en budgetreservation som vill betona hur viktigt det är att vi alla på ett solidariskt sätt vill värna om vår gemensamma välfärd.
I valet gick vi fram under valbudskapet ”inte till salu”. I det förslag som socialdemokrater och miljöpartister lägger fram i Luleå kommun, finns stora nedskärningar i kärnverksamheter såsom , skola, vård och omsorg. Vi tycker inte att det är okej. Vi vill satsa mer och vill därför tillskjuta mer pengar i budgeten.
I Luleå kommun ska alla invånare kunna lita på välfärden, att den är god och att den ger alla det stöd som behövs. Vi vill inte sälja ut vår gemensamma välfärd för att spara några snabba kronor. Vi vill att vi gör det här tillsammans.
Mer om vår budget kan du läsa här
Du är även välkommen att kontakta vår gruppledare Nina Berggård 070-264 5605, [email protected], om du har fler frågor.
Kopiera länk