Medlemsaktiviteter

FÖRSTA MAJ 2015!

Första maj 2015Ibland finns det skäl att behålla en viktig devis. Så har vår partistyrelse tänkt inför årets Första Maj och därför är text på både huvudparoll och Första Maj-märke ”Inte till salu”.

Ibland finns det skäl att behålla en viktig devis. Så har vår partistyrelse tänkt inför årets Första Maj och därför är text på både huvudparoll och Första Maj-märke ”Inte till salu”.

Årets Första maj-möte i Luleå hålls vid Gula Paviljongen kl 11.30-12.30. Talare är landstingsrådet Glenn Berggård och Joel Nordström, som är nyvald politiker i Barn- och utbildningsnämnden. Ung Vänster deltar också på ett hörn. Maria & Fredrik, två estetstudenter står för kulturinslag.

Första Maj-nålar säljes för 20 kr st (eller valfritt högre belopp) och vi samlar in solidaritetsstöd till Fristadsfonden, som hjälper papperslösa flyktingar i Sverige med juridisk hjälp, mat och förnödenheter. Även ev. överskott av Första Maj-nålsförsäljningen går till Fristadsfonden.

Varmt välkomna att fira arbetarrörelsens högtidsdag med Vänsterpartiet i Luleå.

 

Kopiera länk