Medlemsaktiviteter

Senaste ”Svängen”!

Nyaste numret av Vänstersväng  finns just nu att läsa här. Om du inte redan är medlem i Vänsterpartiet är du välkommen ändå, för medlem kan du ju bli. Antingen på plats eller genom att klicka dig vidare via denna länk.

Om du är nyfiken på Vänsterpartiet är du välkommen att hälsa på, även på andra tider än då vi har medlemsaktiviteter. Vi har vanligtvis öppet mellan klockan 9-16. Ibland får vi dock hålla stängt på grund av att personalen som arbetar på kontoret har kommunala uppdrag. Ring gärna 0920-148 67 eller 125 08, innan om du tänkte ett ”garanterat” besök. Annars är det bara att slinka förbi.

Välkommen på ett besök i Vänsterns Hus, Lulsundsgatan 13, Luleå (vid järnvägsövergången mot Östermalm/mittemot friseringen Sax & Maskin)

Vi finns på Lulsundsgatan 13
Vänsterpartiets Hus i Luleå

 

Kopiera länk